WARNING! Some of the English application (also the grammar) might be wrong as I'm not good enough in English.

Pages

From Me

Did you perform your solah before read the entries on my blog?
The Prophet Muhammad (peace be upon him) said: "A servant of God will remain standing on the Day of Judgment until he is questioned about his (time on earth) and how he used it; about his knowledge and how he utilized it; about his wealth and from where he acquired it and in what (activities) he spent it; and about his body and how he used it." - Al-Tirmidhi, Hadith 148

Sunday, 4 March 2012

Minda anda power ? Ye ke ? Kalau mcm tu cube test .

Annyeong Haseyo ,

Selamat pagi semua. You all sihat . Ada yang tengah bengang tak pepagi ni . Kalau bengang anda digalakkan untuk SENYUM . arosso , arosso . lama gile kan beta tak update blog . almost 2 or 3 weeks . kenapa begitu lama ? 

1. busy yang teramat sangat .
2. malas nak bukak lappy.
3. menyampah tengok blog warna pink ni . sekarang dah jadi merah dah . wll be totally in red




So , beta nak tanya you all . Adakah minda you all power ? Ye ke ni ? Power sangat ke ? Tak tahu power ke tak ? Mesti power punyer . Tak percaya , you all boleh tengok text ni . If you can read it , its mean you can use the power of your mind .






now , if you all semua boleh baca , sila copy gambar ni and kat bawah tulis ape yg you all baca . Sape yang buat entry , tinggal link you all kat comment ye :) nanti beta list kan blogger2 yang ada mind yg power . for those who have no blog , comment kat bawah ni pun tak pe ^_^ 

4 comments:

hawiz said...

pehh...terkial2 bace td..huhu

Sya Hyo-Sonn said...

harap minda anda power .. hahaha

Fakhrul Izzat bin Ahmad Shukri said...

saya boleh baca dengan jayanya ! hahaha k

Sya Hyo-Sonn said...

hahaha . congrate btw . ^^