WARNING! Some of the English application (also the grammar) might be wrong as I'm not good enough in English.

Pages

From Me

Did you perform your solah before read the entries on my blog?
The Prophet Muhammad (peace be upon him) said: "A servant of God will remain standing on the Day of Judgment until he is questioned about his (time on earth) and how he used it; about his knowledge and how he utilized it; about his wealth and from where he acquired it and in what (activities) he spent it; and about his body and how he used it." - Al-Tirmidhi, Hadith 148

Wednesday, 7 December 2011

GiveAway | The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Annyeong Haseyo ..

Hari ni tetiba aku rasa nak join GiveAway sis NisaKay . Orang cakap hadiah dia banyak . Orang cakap la . Mana tahu untung2 dapat hadiah kan ? apa2 pun hadiah dia , terima seadanya . Jangan banyak songeh ! Mesti korang kenal kan akak yang comey lote ni kan ! Tak kenal ? OMG ! u shouldn't be a blogger la . hehehe . x de la . sometimes ade benda yang kena tahu ada benda yang kita x perlu tahu . lepas ni korang kena tahu lah sape sis NisaKay nie sebab kan korang nak join dia punyer contest kan ?


1 . 1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”  √ Done


2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi  COPY BANNER TU KAT SINI Done



3. Letak link sponsors dalam entry korang. *maaf , blog ni Disable To Highlight*  Done


Sponsor List :-



4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!   Done





5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.   Done
6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.   Done

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip   Done
8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.   Done


okeh ! semua dah settle . time to letakkan link kat blog sis NisaKay  . Lama gak nak wat entry ni . Nak kena banyak main coding ar . coding ar . nak kemas punyer pasal . kalau x kemas gak tataw la nak cakap .

Nota dari Arkitek Comel :-

Baby yang Beta jaga ni dah terjun tingkap dah sekali , ajak dia naik atas sibuk nak main tangga pulak . Kunci pagar kat tangga , hancuss rumah kat atas ni . Berapa kali dah dia duk cabut broadband nie. Nasib badan betul ^^

.

1 comment:

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html