WARNING! Some of the English application (also the grammar) might be wrong as I'm not good enough in English.

Pages

From Me

Did you perform your solah before read the entries on my blog?
The Prophet Muhammad (peace be upon him) said: "A servant of God will remain standing on the Day of Judgment until he is questioned about his (time on earth) and how he used it; about his knowledge and how he utilized it; about his wealth and from where he acquired it and in what (activities) he spent it; and about his body and how he used it." - Al-Tirmidhi, Hadith 148

Sunday, 11 December 2011

1 bulan 1 hari :)

Annyeong Haseyo ,

Hye ladies n gentlemen ,

Hari ni genap 1 bulan 1 hari aku berblogging . follower ? sikit aje . tapi itu semua x penting . janji blog ni ada orang baca . kalau tak de ? aku bace lah sendiri . hahaha . kira cam syok sendiri pun ade gak . hehe . ape leh wat ., aku bukan retiss :p tapi jadi retiss pun bukan bermakna semua follower bace dia punyer entry kan kan kan ? ayat nak sedapkan hati

Back to the business ,

Apa yang specialnya sepanjang aku berblogging nie ? Yuhooo . Yang special nya , yang specialnya , AKU SEMPAT ADA BLOG SEBELUM BABY ELAINE LAHIR ! tu dia benda yang paling paling paling special . Time ada blog dulu , aku fikir nak delete blog tu after baby ELAINE lahir , tapi aku bukan blogger yang tegar . aku tak tahan di kutuk . walaweii . 

Apa aku rasa bila dapat wat entry untuk baby elaine ? Mesti lah aku happy giler sebab dah lama aku tunggu baby ELAINE nie keluar . and for your info, entry aku dihargai . Kiranya , aku pembaca tegar kat blog sis Vee even kadangkala aku x sempat nak comment . no matter what aku akan baca ;) first time aku jatuh cinta dekat blog kak Vee ni , time aku baca kisah nie , NALURI SEORANG IBU . Sebab tu aku sentiasa menunggu kedatangan si kecil dalam hidup pasangan romantik ini . Dan bila kak Vee dapat baby , aku happy sangat . 

Jom tengok lebih banyak gambar baby ELAINE . sorry , gambar ni ambil dari blog kak Vee sebab FB beliau di'private'kan .














3 comments:

Qaseh ElyaNas said...

fiqa!!!! sis vee x tau pun psl entry nie ^^ br perasan td.. thanks fiqa sbb sudi jd reader tegar utk blog sis ^^ siyes terharu U_U

Qaseh ElyaNas said...

special for you dear ^_^

http://elyanas.blogspot.com/2012/02/dedikasi-istimewa-untuk-syafiqa.html

Sya Hyo-Sonn said...

hehehe .. fiqa faham .. sis vee kan dalam pantang . mane dan nak nengok2 blog .. focus on Elaine dulu . blog tu kemudian tak pe .. and thanks for the entry .. speechless sudah .. anyway , thanks you for appreciate me ^_^