WARNING! Some of the English application (also the grammar) might be wrong as I'm not good enough in English.

Pages

From Me

Did you perform your solah before read the entries on my blog?
The Prophet Muhammad (peace be upon him) said: "A servant of God will remain standing on the Day of Judgment until he is questioned about his (time on earth) and how he used it; about his knowledge and how he utilized it; about his wealth and from where he acquired it and in what (activities) he spent it; and about his body and how he used it." - Al-Tirmidhi, Hadith 148

Friday, 25 November 2011

Tahniah Buat akak Blogger :)

Annyoeng Haseyo :)

Kalau tadi aku bercerita pasal akak aku masuk ward . Sekarang nak share lagi kegembiraan seorang akak blogger, Qaseh Elyanas yang selamat melahirkan seorang baby girl yang comel lagi cute :) Padan lah ummi dia cantik lagi lawa , daddy dia pulak kacak . Anak mestilah kebabom :p

Betul , serius , tak tipu langsung , ikhlas ni cakap . Baby beliau memang cute . Tak caya ? Ni dia buktinya :)

cc : Sis Vee 

Baby sis Vee nie nama dia Elaine Medina . Cantikkan nama dia . Sesuai dengan tuan dia :) Jom terjah blog sis Vee ^^

Nota dari Arkitek Comel :-
Assalamualaikum sis vee . Congrate for being a Ummi . Congrate too to your hubby for being a daddy . Orang tumpang gembira ^^ Tak sabar nak tengok gambar Baby Elaine yang seterusnya :D Salam peluk cium buat Baby Elaine :) 

2 comments:

Qaseh ElyaNas said...

Thanks fiqa.. Ni yg wat k.vee terharu nie hehe

Sya Hyo-Sonn said...

@Qaseh ElyaNas

no biggie at all k.vee .. hehe . lagipun , baby elaine memang comel sangat2