WARNING! Some of the English application (also the grammar) might be wrong as I'm not good enough in English.

Pages

From Me

Did you perform your solah before read the entries on my blog?
The Prophet Muhammad (peace be upon him) said: "A servant of God will remain standing on the Day of Judgment until he is questioned about his (time on earth) and how he used it; about his knowledge and how he utilized it; about his wealth and from where he acquired it and in what (activities) he spent it; and about his body and how he used it." - Al-Tirmidhi, Hadith 148

Thursday, 24 November 2011

Contest | CONTEST SENYUMAN MENAWAN HATI

Annyeong Haseyo ,

Li Hao Ma ? Semalam after tengok Alamak Toyol ! , aku buka blog and nampak kat chatbox kawan baru aku a.k.a Atiqah Zakaria dah tag aku . Anyway, thanks friend . 


tu ha , cantik je dia tag untuk aku . hehehe . so , aku pun rasa cam nak join je contest nie . tak kira menang or kalah , tu belakang kira meyh . so , jom tengok syarat2 dia :)

#Wajib 'follow' blog  arda supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CONTEST SENYUMAN MENAWAN HATI'
#Letak banner  atas tu di dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar ‘SEYUMAN’ korang . hanya ur picture , family , bf or gf yea .
#Tag 3 orang & wajib inform sama diorang tentang contest ini yea .
#Contest ini automatik terbatal jika kurang 20 orang yang join .




so , ni gambar yang nak dipertaruhkan 

|

|

|

|

|

\/


comel kan baby tu senyum ? menawan ke tak tu biar Cik Arda yang jugde ..


mangsa tag kali nie :-


okeh . done .

1 comment:

~DeaLin~ Luv!! said...

nice blog..
done follow u..
follow me back dear..:))