WARNING! Some of the English application (also the grammar) might be wrong as I'm not good enough in English.

Pages

From Me

Did you perform your solah before read the entries on my blog?
The Prophet Muhammad (peace be upon him) said: "A servant of God will remain standing on the Day of Judgment until he is questioned about his (time on earth) and how he used it; about his knowledge and how he utilized it; about his wealth and from where he acquired it and in what (activities) he spent it; and about his body and how he used it." - Al-Tirmidhi, Hadith 148

Friday, 25 November 2011

I'm totally be a mama

Annyeong Haseyo ...

Kenapa ? Tak percaya ke dengan tajuk kat atas tu ? Tak caya suda . Tak nak kawan lah :p 

Kenapa pulak aku jadi mama ni ? Actually , akak aku dah masuk ward . Dia nak bersalin dah pun ^^ Then , anak dia yang first tu tinggal lah kat umah . Aku yang jaga . Kenapa tak percaya ? Even aku baru 15 , aku mampu lah jaga budak seusia 1 tahun setengah . 

Habis kenapa aku boleh mengadap lappy nie ? Anak jagaan aku tidur la meyh . 2 jam dari sekarang aku akan pergi la dari lappy ni and mandikan dia . After that , pergi kedai sat , beli goreng pisang memandangkan tengah hari tadi dia dah makan nasi .

Baby ni senang giler nak jaga cuma satu aje . Kalau dah salin lampin tu , kena kejar dia untuk pakai baju . Dia memang suka lari2 kalau nak pakai baju . 

Malam ni , aku tataw la macam mana . Sebab dia suke tidur atas orang . Aku nie kalau tidur macam2 kuak aku buka . Takut penyek dia kan , tak ke lemas . ^^

Nota dari Arkitek Comel :
Doakan beta agar tak tertidur sebelum anak buah beta tidur ^^ kalau tak mati gue kena lanyang :P

No comments: