WARNING! Some of the English application (also the grammar) might be wrong as I'm not good enough in English.

Pages

From Me

Did you perform your solah before read the entries on my blog?
The Prophet Muhammad (peace be upon him) said: "A servant of God will remain standing on the Day of Judgment until he is questioned about his (time on earth) and how he used it; about his knowledge and how he utilized it; about his wealth and from where he acquired it and in what (activities) he spent it; and about his body and how he used it." - Al-Tirmidhi, Hadith 148

Thursday, 24 November 2011

Saya Masih Sayangkan Awak !

Annyeong Haseyo ...


Awak ...

Maafkan saya sebab dah sakiti hati awak ,

Bukan niat saya untuk tidak menjawab panggilan awak ,

Bukan niat saya untuk tidak reply mesej awak ,

Bukan niat saya tidak mahu berjumpa dengan awak .


Tapi ...


Time awak telefon ,

Saya tak perasaan sebab saya buat silent ,

Saya tak mahu mengganggu ketenteraman penghuni rumah ,

Saya nak balas balik call awak ,

Tapi awak tahu je lah kan ,

Saya ni bab kredit tak boleh bertolak ansur ,

Saya kedekut kredit .

Maafkan saya . Saya masih sayangkan awak .


Time awak hantar mesej pulak ,

Saya tak tahu saya letak telefon kat mana ,

Bukan sekadar ingin bagi alasan ,

Tapi ia kenyataan ,

Saya dah buat missed call guna handphone parents saya ,

Tapi tak dengar ,

Sebab handphone tu in silent mood ,

Bila dah jumpa ,

Handphone tu dah kehabisan bateri .

Maafkan saya . Saya masih sayangkan awak !


Time awak datang rumah pada 11/11/11 ,

Bukan saya tak nak keluar ,

Tapi saya terlalu leka dengan blog yang di'publish' pada hari tersebut ,

Awak bukannya tak tahu blog lama saya dah tutup kan ? 

Saya excited sangat sampai tak sedar awak datang ,

Lagipun ,

Saya duduk kat tingkat atas ,

Jadi saya tak berapa dengar suara awak ,

Memang saya ada dengar bunyi motor berkuasa tinggi awak tu ,

Tapi saya tak guess langsung awak akan datang .

Maafkan saya . Saya masih sayangkan awak .


Awak ..

Saya tahu kemaafan ini dah tak laku ,

Dah tak leh tembus segala kesalahan saya ,

Dengan itu ,

izinkan saya memberitahu para pembaca ,

bahawa 

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

\/
Anda terkena BANG BANG BOOM

Sorry to say , owner blog nie Miss Single but Not Available . Beliau tak pernah bercinta dan tak kan bercinta until she get married . Its just a drama ^^ Hehehe ..

Nota dari Arkitek Comel :-

Petang2 kenakan orang ni memang best :)


No comments: