WARNING! Some of the English application (also the grammar) might be wrong as I'm not good enough in English.

Pages

From Me

Did you perform your solah before read the entries on my blog?
The Prophet Muhammad (peace be upon him) said: "A servant of God will remain standing on the Day of Judgment until he is questioned about his (time on earth) and how he used it; about his knowledge and how he utilized it; about his wealth and from where he acquired it and in what (activities) he spent it; and about his body and how he used it." - Al-Tirmidhi, Hadith 148

Tuesday, 22 November 2011

I'm be a Mama

Annyeong Haseyo ..

Sawadikap . Masuk pintu , keluar tingkap . Korang sihat ? Sihat ? Jom makan Chicken Cordon Bleu , Mushroom Soup and Hot Chocolate kat Secret Recipe ! Wah ~ Bestnya sampai menjilat ibu jari kaki #ayatmintakpenampar . 

Okeh peeps , back to the business . . . .

I'm be a Mama ? I'm gave a birth ? OMG ! I'm be a Mama - yes . I'm gave a birth - no . Mane boleh jadi mama kalau tak gave birth kan ? Eh , siapa cakap . Boleh aja Dong . Ngeh5 .

 Let's me tell you . Aku ada anak saudara yang comel cute lagi handsome tambah pulak bijak . Dia ni baru pandai panggil nama orang . Baru pandai bercakap . Kalau yang lain panggil aku , MokQa dia panggil aku Mama . Mula2 tu confuse jugak bila dia sebut Mamamamamaa .. 

Once , dia tengok aku tengah kopek limau . Dia senyum kat aku . Time tu aku langsung tak perasaan meyh . Aku pun teruskan kerja aku . Tetiba , Asyraf bangun and jalan ke arah aku . Sampai dekat aku , dia panggil "mama , mama " .. wow ! banyak lembut itu suara . See . Sape cakap x melahirkan x leh jadi mama ^^

Then , hari2 seterusnya dia panggil aku mama berganti dengan kakak . Tapi jarang sangat dia panggil aku kakak . Kalau terdesak sangat baru panggil :))

Here my baby boy 
|
|
|
|
|
\/
Nota dari arkitek comel :-
Beta sangat bangga dapat anak macam ni . :)

No comments: