WARNING! Some of the English application (also the grammar) might be wrong as I'm not good enough in English.

Pages

From Me

Did you perform your solah before read the entries on my blog?
The Prophet Muhammad (peace be upon him) said: "A servant of God will remain standing on the Day of Judgment until he is questioned about his (time on earth) and how he used it; about his knowledge and how he utilized it; about his wealth and from where he acquired it and in what (activities) he spent it; and about his body and how he used it." - Al-Tirmidhi, Hadith 148

Sunday, 27 November 2011

Contest | Kenali Bloggers

Annyeong Haseyo ....

Today , i want to join a contest :) Aku tak nak cakap banyak dah . Cakap banyak meyh tak guna jugak even aku tak bercakap , tapi taip . bhahaha . So, sape2 nak join sila ke sini ye http://deyawanny.blogspot.com/2011/11/contest-kenali-bloggers.html 

Ape2 hal , korang refers kat sana erk ? Aku malas nak explain .





10 things about me :-

1. Pretty clumsy * tak tahu macam mana nak buat nie *
2. Suka berangan dan tidur damn much *that why its be 'Sleeping Daydreamer'*
3. When i was sleep , letak ar jam lonceng sekuat mane pun . takkan sedar punyer
4. seorang yang pemalas *nak2 bab kemas rumah*
5. sukakan kanak2 *sampai digelar Ketua Kanak2*
6. Agak bossy *tak caya tanya my adik*
7. demanding * nak2 dengan my abang*
8. if someone not know me , they will thought i'm miss arrogant . but if they know me , the will say i'm miss sengal =p *my kawan yang cakap*
9. shopaholic *memang penyakit keturunan kot =p*
10. love travelling n photography :)

Question :-
Wanny , di usia muda cam sekarang ( PMR posting like me ) awak dah pandai wat header yang cantik and doodle apebenda semua tu kan . Melalui ini , awak dah boleh cari duit topup :) So , apakah perasaaan awak ?
Mangsa Tag :- 
http://atiqahzakaria-official.blogspot.com/ 
http://awinfaizny91.blogspot.com/   

Okeh , done . Fanpages wanny pun dah like . cuma x leh nak letak banner di sidebar :)

1 comment:

Wanny said...

1.tq join yer~~
-cantik ke??biasa jer..huhu..mstilah sonok..drpd perabis tenet dgn bnda x faedah kan?